به گزارش سلام لردگان به نقل از برنا: وي افزود: سفيد کردن دندانهايي که در اثر مصرف چاي، قهوه و دخانيات تيره شدهاند آن هم توسط پزشک متخصص تاثير دارد اما اين عمل بايد هر چند وقت يک بارتکرار شده و درمان قطعي زردي نيست.
اين متخصص با بيان اينکه افرادي که مبتلا به بيماريهاي لثه يا ساييدگي مينا هستند با سفيد کردن به دندانهاي خود لطمه ميزنند، ادامه داد: بهترين روش استفاده از ترکيبات پراکسايد شامل هيدروژن پراکسايد يا آب اکسيژنه يا کاربامايد پراکسايد است که تاثير مخربي روي دندانها ندارد اما استفاده از مواد ديگر يا استفاده از دستگاهها مختلف که تبليغ ميشود در برخي از موارد منجر به ريختن دندانهاي فرد استفاده کنند ميشود.
وي گفت: بعد از سفيد کردن دندان توصيه ميشود در 24 ساعت اوليه از خوردن چاي يا قهوه، نوشابه، سس قرمز و ساير سسهاي رنگي، پنير، رب گوجه فرنگي، سيگار و ساير دخانيات، شکلات و هر چيزي که بر روي لباس سفيد، لکه به جا بگذارد خودداري کنيد. در اين زمان استفاده از شير و آب، موز و سيب، نان سفيد، سوپ جو، خامه، ماکاروني با سس سفيد، گوشت سفيد پرندگان بدون پوست و ماهيهاي داراي گوشت سفيد مجاز است.
هرندي در پايان از مردم خواست فريب تبليغات مختلف را نخورده وسفيدي دندانهاي خود را به افراد غيرمتخصص و دستگاههاي تبليغاتي که در فضاي مجازي به فروش ميرسند، نسپارند.
وي گفت: در بسياري از موارد اين دستگاههاي تبليغ شده در فضاي مجازي نه تنها منجر به سفيدي نميشوند بلکه سلامت و بهداشت دندان را به شدت به خطر مياندازند.